Møt Conexus på SETT

Nysgjerrig på hva vi mener med dybdelæring? Du er herved invitert til å besøke oss på SETT i november.

28.-29.november 2016 treffer du representanter fra Conexus på denne spennende nyskapningen. Det er sagt at det kommer nærmere to tusen deltakere, og dersom du er en av dem håper vi du tar turen innom vårt område. Vi står på Stand B:42. Stedet er Norges Varemesse på Lillestrøm.

Vi lanserer i disse dager Vokal i ny drakt, og sammen med det nye navnet Conexus Engage kommer også en egen modul om dybdelæring. Hvis din skole har satt fokus på dybdelæring, må du komme og slå av en prat hos oss.

SETT står for “Scandinavian Educational Technology Transformation” og er Skandinavias største messe og konferanse for moderne og innovativ læring. SETT ønsker å bidra til inspirasjon, økt nysgjerrighet og kunnskap rundt hvordan vi kan finne nye måter å jobbe mot høyere måloppnåelse på alle nivåer i skolen.

Om du er lærer, skoleleder, barnehagelærer, styrer eller jobber med forvaltningsspørsmål knyttet til skoleutvikling, så er dette den perfekte møte- og inspirasjonsplassen for deg. SETT retter seg også mot deg som er nysgjerrig på å knytte nye, spennende kontakter i SETTs utstillerdel, der du kan møte leverandører av digitale verktøy og moderne fysiske læringsmiljøer.

Start