Møt oss på NKUL

Denne uken står virkelig i læringens tegn i Trondheim. Uken starter med læringsfestivalen før NKUL starter på onsdag. Vi er selvsagt til stede!

NKUL (Nasjonal konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring) er Norges største møteplass for IKT i undervisning. Konferansen samler lærere, skoleledere og representanter fra hele utdanningssektoren i Norge.

I år fokuserer vi spesielt på tidlig innsats, utdanningsvalg og vårt nye lesedashbord som er tilgjengelig i Conexus Engage.

Du finner oss i nærheten av auditorium R7 som markert på kartet.

 

Få med deg foredraget med Eva Bratvold på fredag

Vår egen Eva Bratvold er kjent for mange ute i skole-Norge. Hun er tilstede på onsdagens TeachMeet og blir å treffe på standen vår gjennom uken.

På fredag holder hun foredrag sammen med Sissel Naustdal fra vår samarbeidspartner MadeTo Grow. Sissel er også en anerkjent foredragsholder med gode tilbakemeldinger.

Teamet for foredraget er hvordan vi skal styrke elevene for fremtiden. Eva og Sissel vil dele fra omfattende erfaring og forskning om hvordan en helhetlig tilnærming kan styrke robusthet i elever, livsmestring og bidra til at lærere får jobbe med mer motiverte elever.

Dette er virkelig verdt å få med seg! Foredraget starter 09:00 i rom R8 og er gratis. Les mer her.