Personvernerklæring

Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Conexus AS ved daglig leder. For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger er vår kontaktinformasjon som følger:

Adresse: Grønland 67, 3045 Drammen, Norway
Telefon: +47 32 83 40 00
E-post: support@conexus.no
Organisasjonsnummer: 982 396 999

Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags opplysninger samler vi inn

Innledning

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av om det er kontaktinformasjon til våre kunder, leverandører, eller om du tar kontakt med oss i andre henseender.

Bruk av personopplysninger til markedsføringsformål

Informasjonskapsler

Vår nettside benytter informasjonskapsler (cookies) for å kunne analysere hvor trafikken kommer fra, hva som blir trykket på, utarbeidelse av statistikk med mer for å kunne tilby bedre nettsider og markedsføre våre produkter.

Kontaktskjema

Personopplysningene som registreres via kontaktskjema er i hovedsak opplysninger vi trenger for å kontakte deg angående forspørselen, og vil bli lagret i vårt CRM-system.

Sosiale medier

Conexus er aktiv bruker av sosiale medier som Facebook. Vi gjør oppmerksom på at dersom du besøker oss via slike medier er det personvernerklæringen til dette nettstedet som gjelder.

Vi benytter oss også av sosiale medier for direkte markedsføring, ved at annonser om våre produkter vil kunne fremkomme på din profil på sosiale medier.

Nyhetsbrev

Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev og informasjon om Conexus sine arrangementer. For at vi skal kunne kontakte deg må du registrere din e-postadresse. Vi beskytter ditt personvern etter de til en hver tid gjeldende lover og regler.

I tillegg vil opplysningene:

  • ikke deles med andre virksomheter
  • slettes om vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss
  • slettes om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv
  • data lagres i Norge

Vi benytter oss av HubSpot som er underleverandør og databehandler for vårt nyhetsbrev. Din kontaktinformasjon lagres hos HubSpot, samt statistikk knyttet til respons på utsendelser.

Innebygget innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne nettsiden kan ha innhold (for eksempel videoer, bilder og artikler) fra andre nettsteder. Slikt innebygget innhold fra andre nettsteder fungerer akkurat som om du hadde vært på de andre nettstedene. Disse nettstedene kan samle data om deg, bruke informasjonskapsler, inneholde tredjepartssporing og overvåke hvordan du samhandler med tredjepartsinnholdet.

Analyse

Vi benytter HubSpot tracking analysis.

Utlevering av personopplysninger til andre

Personopplysningene videreformidles bare til andre i tilfeller der loven tillater det eller dersom det er angitt i denne personvernerklæringen.

Conexus benytter seg av eksterne tjenesteleverandører (databehandlere) som kan komme til å behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått skriftlige databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Lagring og sikring av personopplysninger

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.

Endringer

Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Oppdatert informasjon finnes alltid lett tilgjengelig på vår nettside.