Personvern og dataflyt i Conexus

Vi i Conexus er opptatt av ditt personvern – og at dine personopplysninger skal være sikre hos oss. Formålet med denne siden er å informere om hvordan Conexus behandler opplysninger om deg og hvordan vi ivaretar ditt personvern. Her får du den informasjonen som du har rett til å få i henhold til GDPR.

Conexus’ forskjellige roller

Conexus som Behandlingsansvarlig – Conexus og personvern

Når du besøker våre nettsider conexus.net er Conexus AS, ved daglig leder, behandlingsansvarlig for de personopplysningene vi samler inn. Det er Conexus AS som har ansvar for at dine personopplysninger behandles på en lovlig måte i henhold til personopplysningsloven, GDPR og andre tilknyttede lover, og at behandlingen er nødvendig for å oppfylle de formålene dataene er innhentet for.

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger er vår kontaktinformasjon som følger:

Adresse: Grønland 67, 3045 Drammen, Norway

Telefon: +47 32 83 40 00

E-post: personvernombud@conexus.no

Organisasjonsnummer: 982 396 999

Conexus som Databehandler – Conexus skole

Når vi behandler personopplysninger om våre kunder og deres administratorer, lærere, skoleansatte, elever, foresatte og andre aktører, har Conexus AS rollen som databehandler, og vi behandler personopplysningene på vegne av kunden som er Behandlingsansvarlig. Databehandlerens behandling av personopplysninger på vegne av den Behandlingsansvarlige er knyttet til å levere våre tjenester: Conexus Insight, Conexus Survey, Conexus Engage, Conexus Oppfølgning og i Stafettloggen. Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale med vår kunde (GDPR. art. 6 (1) b), og vi har alltid signert en databehandleravtale med vår kunde som dekker slik behandling.

Les mer om vår håndtering av personvernet her:

Conexus som behandlingsansvarlig: Conexus og personvern

Conexus som databehandler: Conexus skole – GDPR